De emotionele beslissing om het ouderlijk huis te verkopen

U kent het wel, jarenlang leek het huis eigenlijk te klein, de kinderen werden groter en kregen steeds meer spullen. Meer hobby’s, meer sporten en ze gebruikten de ruimte in uw woning ook met plezier als opslag tijdens hun studententijd. Dan komt het moment dat ze de vleugels uitslaan. Ze nemen alles mee en het huis is ineens wel erg groot.

In het begin is dat niet zo erg: u bent eraan gewend om alles schoon te houden en op te ruimen. Maar na een tijdje komt het besef dat het huis teveel is geworden. Die tuin, wilt u dat eigenlijk nog? Het vergt elke keer wel erg veel onderhoud. Wordt het wellicht tijd om op zoek te gaan naar wat anders? Misschien is een kleinere woning of een appartement ook een optie.
 

De emotionele beslissing om het huis te verkopen

De eerste stap die u dan moet zetten is uw huidige woning verkopen: een drastische en emotionele beslissing. Wij zijn Tiede de Boer en Mariëlle de Beurs en samen vormen wij ’t Makelaarskantoor. Als makelaar zijn wij aangesloten bij de NVM en wij zijn betrokken bij het hele proces. Maar boven alles: wij kennen de emoties die komen kijken bij deze ingrijpende stap in uw leven.
 

Alles op papier en alles in overleg

U geeft uw klus uit handen aan ons, waardoor u zelf rust en duidelijkheid hebt tijdens de verkoop. Wij vertellen precies wat we doen en hoe we het doen. Op die manier hebt u te allen tijde inzicht in het gehele verkoopproces. U hoeft zelf nergens over na te denken of over in te zitten. We zetten alles op papier en doen niets zonder uw medeweten. Daarnaast betrekken wij indien gewenst uw kinderen erbij, zodat ook zij op de hoogte zijn van alles wat er plaatsvindt.
 

Wat wij voor u doen

Wij houden onze werkwijze graag helder en daarom hebben wij een aantal punten waar we ons aan houden gedurende het gehele traject:

  • We beginnen altijd met een heldere offerte. In de offerte staat niet alleen het vaste bedrag dat u betaalt wanneer we uw woning verkopen, we geven ook aan hoe we uw woning zo snel mogelijk tegen een goede prijs willen verkopen.
  • Wij maken duidelijke afspraken over wat we wanneer doen, met wie en hoe we hierover communiceren
  • We zorgen voor een perfecte woningpresentatie. Denk hierbij onder meer aan een professionele fotoreportage en een video. Ook kunnen we een stylist inhuren voor uw woning. Daarnaast maken we gebruik van de lokale media, maar ook van de woningverkoop website Funda en sociale media zoals Facebook.
  • Bij vragen geven wij u dezelfde dag antwoord, ook op zaterdag.
  • We gaan nooit zomaar onze eigen weg, maar overleggen altijd met u over de juiste verkoop-, presentatie- en onderhandelingsstrategie.
  • Als dé NVM-makelaar voor Hoofddorp hebben we een naam hoog te houden. Daarom zorgen we er als lokale makelaar voor dat we de huizenmarkt op de voet volgen. Die kennis komt ook ten goede aan de verkoop van uw woning.
 

Wat wij beloven

Over alles wat wij doen zijn wij transparant en wij communiceren van tevoren alle stappen die we doorlopen.

Daarbij krijgt u een uitgebreide uitleg van datgene wat u krijgt en waarvoor (dus) wordt betaald. Tot slot, en niet geheel onbelangrijk: Wij komen onze afspraken na! Wel zo prettig voor u én voor ons.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen