Het verkopen van een ouderlijk huis is een emotionele beslissing

De kinderen zijn het huis uit en waar het huis jarenlang misschien wat aan de kleine kant leek, blijkt het nu te groot geworden. Dan is er ook nog de tuin die veel onderhoud vergt en alles bij elkaar wordt het te zwaar om in de huidige woning te kunnen blijven. Misschien is verkopen toch een betere optie, hoe moeilijk dit ook kan zijn.

Als NVM makelaar zijn wij betrokken bij het hele proces. Maar boven alles: wij kennen de emoties die komen kijken bij zo’n drastische beslissing in uw leven.  
 

U geeft uw klus uit handen aan ons, waardoor u zelf rust en duidelijkheid hebt tijdens de verkoop. Wij betrekken desgewenst uw kinderen erbij en vertellen jullie precies wat we doen en hoe we het doen, zodat u te allen tijde inzicht hebt in het gehele proces.
 

Wat wij voor u doen

Wij houden onze werkwijze graag helder en daarom hebben wij een aantal punten waar we ons aan houden gedurende het gehele traject:

  • We stellen vooraf een heldere offerte op.
  • We maken duidelijke afspraken over de communicatie.
  • We zorgen voor een perfecte online en offline woningpresentatie.
  • Bij vragen geven wij u dezelfde dag antwoord, ook op zaterdag.
  • We overleggen altijd met u over de juiste verkoop-, presentatie- en onderhandelingsstrategie.

 

Wat wij beloven

Over alles wat wij doen zijn wij transparant en wij communiceren van tevoren alle stappen die we doorlopen.

Daarbij krijgt u een uitgebreide uitleg van datgene wat u krijgt en waarvoor (dus) wordt betaald. Tot slot, en niet geheel onbelangrijk: Wij komen onze afspraken na! Wel zo prettig voor u én voor ons.


Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. 

Bel met Tiede of Mariëlle via 023-7114417 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan binnen een werkdag contact met u op. 
 

Onze referenties

Mevr. D'haene - Hoofdweg 467
9,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Wij zijn heel blij,dat wij voor 't makelaars kantoor hebben gekozen. De begeleiding was geweldig,om na ruim 46 jaar je huis te verkopen, is moeilijk! Tiede en Marielle hebben goed werk geleverd, het is super snel verlopen. We hebben ons goed gesteund gevoeld, dank jullie wel!

Bekijk al onze referenties op funda.nl
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen