Je huis verkopen en doorstromen naar een grotere woning

Je merkt het de laatste tijd steeds vaker: je struikelt regelmatig over het speelgoed van de kinderen door een gebrek aan bergruimte. De kinderen spelen graag in de tuin, maar die is nét even te klein voor dat leuke speeltoestel.

Door alle fietsen die op de oprit staan is er eigenlijk geen plek meer voor de auto. Bovendien zou je de fietsen liever in het schuurtje zetten, maar dat staat vol met spullen die je thuis niet meer kwijt kunt. Tijdens het ochtendspitsuur met meerdere mensen tegelijk de tanden poetsen in de badkamer zou best eens praktisch kunnen zijn. Als je tegen soortgelijke dingen aanloopt, wordt het tijd om groter te gaan wonen!
 

Jullie huis snel en succesvol verkopen

De eerste stap is je huidige woning succesvol verkopen. Wij helpen jou en je gezin hierbij: wij kennen de markt en wij zijn aangesloten bij de NVM. Dat niet alleen, wij snappen de hectiek omtrent het verhuizen en het regelen van allerhande zaken. Zéker met een jong gezin. Bovendien houden we er rekening mee dat jullie met niet-alledaagse dingen, zoals een bezoek bij de notaris, in aanraking komen. Daarin staan we jullie ook graag bij. Daarom maken wij tijd wanneer het jullie uitkomt en kunnen we alles uit handen nemen. Kúnnen, want hoe meer jullie zelf doen, des te minder kosten jullie maken
 

Je betaalt alleen voor wat je afneemt

Bij ons kun je kiezen wat je wel of niet zelf doet bij de verkoop van je huis. Tijdens het kennismakingsgesprek lichten we dit graag toe. Hoe meer je zelf doet, hoe minder je betaalt. Het geld dat je daarmee bespaart kun je gebruiken voor je nieuwe woning. Natuurlijk kunnen jullie er ook voor kiezen om ons alles uit handen te laten nemen.
 

Wat wij voor jullie doen

Wij houden onze werkwijze graag helder en daarom hebben wij een aantal punten waar we ons aan houden gedurende het gehele verkooptraject:

  • We beginnen altijd met een heldere offerte. In de offerte staat niet alleen het vaste bedrag dat je betaalt als we je woning verkopen, we geven ook aan hoe we je woning zo snel mogelijk tegen een goede prijs willen verkopen.
  • We bepalen samen wie wat doet tijdens het hele verkoopproces
  • We zorgen altijd voor een perfecte online en offline woningpresentatie. Denk hierbij onder meer aan 360 graden foto’s en een video. Naast Funda zetten we ook Facebook, Instagram en lokale media in om de kopers van jouw huis te vinden. Deze verkoopstrategie is voor elke woning verschillend en dus op maat.
  • Bij vragen geven wij je dezelfde dag antwoord, ook op zaterdag.
  • We gaan nooit zomaar onze eigen weg, maar overleggen altijd met jou over de juiste verkoop-, presentatie- en onderhandelingsstrategie.
  • Als dé NVM-makelaar voor Hoofddorp hebben we een naam hoog te houden. Daarom zorgen we er als lokale makelaar voor dat we de huizenmarkt op de voet volgen. Die kennis komt ook ten goede aan de verkoop van jouw woning.
 

Wat wij beloven

Waarvoor je ook kiest: over alles wat wij doen zijn wij transparant en wij communiceren van tevoren alle stappen die we doorlopen. Daarbij krijgen jullie een uitgebreide uitleg van datgene wat je krijgt en waarvoor (dus) wordt betaald.

Tot slot, en niet geheel onbelangrijk: Wij komen onze afspraken na! Wel zo prettig voor jullie én voor ons.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen