Tijdens een scheiding zijn zorgen over de verkoop van de woning het laatste waar je aan wilt denken. Het is één van de meest ingrijpende financiële gevolgen van het besluit om apart van elkaar verder te gaan. De verkoop van de woning kan ook hetgeen zijn dat jullie ervan weerhoudt om de stap te zetten. In beide gevallen heb je vooral behoefte aan duidelijkheid: wat is de woning waard, hoe vlot kan de woning verkocht worden en waar moeten we rekening mee houden.

Wij zijn ’t Makelaarskantoor, aangesloten bij de NVM en nemen jullie de bovengenoemde lasten uit handen. Wij verkopen de bestaande woning snel en goed. Wij zorgen ervoor dat we altijd alle afspraken op papier hebben staan. Wij houden jullie beider belangen in het oog en we communiceren helder met alle betrokken partijen.
 

Alles op papier en samen vooruit kijken

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij per direct de waarde van de woning berekenen. Vervolgens zorgen we ervoor dat deze voor een goede prijs wordt verkocht. Zonder gedoe, maar mét duidelijkheid en eerlijkheid. Wij zetten alles op papier en indien gewenst zetten we de woning in de stille verkoop. Daarnaast kunnen wij jullie assisteren bij de zoektocht naar nieuwe woonruimte. Hierbij kijken we zowel naar een mogelijkheid om te kopen als een mogelijkheid om te huren.

 

Wat wij voor jullie doen

Naast de verkoop van het huis moet er het liefst zo snel mogelijk naar alternatieve woonruimte gezocht worden voor beide partners. Zolang de huidige woning niet verkocht is blijf je hier in veel gevallen samen verantwoordelijk voor. Daarom schakel je ons in. Wij houden onze werkwijze graag helder en daarom hebben wij een aantal punten waar we ons aan houden gedurende het gehele traject:

  • We beginnen altijd met een heldere offerte. In de offerte staat niet alleen het vaste bedrag dat jullie betalen als we jullie woning verkopen, we geven ook aan hoe we jullie woning zo snel mogelijk tegen een goede prijs willen verkopen.
  • We maken duidelijke afspraken over de communicatie en leggen alles vast.
  • We zorgen voor een perfecte online en offline woningpresentatie. Denk hierbij onder meer aan 360 graden foto’s en interactieve plattegronden. Daarnaast maken we gebruik van online media als Funda en Facebook. Deze strategie is altijd maatwerk.
  • Bij vragen geven wij dezelfde dag antwoord, ook op zaterdag.
  • We gaan nooit zomaar onze eigen weg, maar overleggen altijd met jullie over de juiste verkoop-, presentatie- en onderhandelingsstrategie.
  • Als dé NVM-makelaar voor Hoofddorp hebben we een naam hoog te houden. Daarom zorgen we er als lokale makelaar voor dat we de huizenmarkt op de voet volgen. Die kennis komt ook ten goede aan de verkoop van jullie woning.

 

Wat wij beloven

Over alles wat wij doen zijn wij transparant en wij communiceren van tevoren alle stappen die we doorlopen.

Daarbij krijgen jullie een uitgebreide uitleg van datgene wat jullie krijgen en waarvoor (dus) wordt betaald. Tot slot, en niet geheel onbelangrijk: Wij komen onze afspraken na! Wel zo prettig voor jullie én voor ons.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste gesprek. We bespreken de verkoopmogelijkheden van de woning en de manier waarop we de verkoop samen gaan invullen.  

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen