De 5 zekerheden van ons 't Makelaars Kantoor

Als je de stap zet om je huis te verkopen, wil je wel weten waar je aan toe bent. Daarom bieden wij 5 zekerheden aan onze woningverkopers.


 

Heldere offerte

We beginnen altijd met een heldere offerte. We houden namelijk niet van verborgen kosten. In de offerte staat niet alleen het vaste bedrag dat je betaalt als we je woning verkopen, we geven ook aan hoe we je woning zo snel mogelijk tegen een goede prijs willen verkopen.
 


 

Perfecte woningpresentatie

We zorgen voor een perfecte online en offline woningpresentatie. Een professionele fotoreportage, 360 graden foto’s, een video, interactieve plattegronden, Funda, Facebook, Instagram, lokale media – we halen alles uit de kast om je woning te verkopen.
De presentatiekosten zetten we vooraf voor je op een rij.

 


 

We zijn er altijd voor je

Heb je vragen? Onze makelaar geeft je dezelfde dag antwoord, ook op zaterdag.

 We doen alles in overleg

We gaan nooit zomaar onze eigen weg, maar overleggen altijd met jou over de juiste verkoop-, presentatie- en onderhandelingsstrategie.

 


 

Uitzonderlijke kennis van de markt

Als de NVM-makelaar voor Hoofddorp hebben we een naam hoog te houden. Daarom zorgen we er als lokale makelaar voor dat we de huizenmarkt op de voet volgen. Die kennis komt ook ten goede aan de verkoop van jouw woning.

 


 

Meer weten over onze succesvolle aanpak in de verkoop van woningen?

Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek informeert onze verkoopmakelaar je graag over onze aanpak en jouw verkoopkansen. Geïnteresseerd? Maak meteen een afspraak: bel 023 711 44 17.


Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen