Kopen

Het besluit is genomen: op zoek naar een koopwoning! In de huidige hectische woningmarkt is dat nog een hele uitdaging. Heb je jouw droomhuis gevonden dan moet je snel beslissen: er zijn nog veel meer geïnteresseerden. Neem precies daarom ons in de arm als aankoopmakelaar. Je kunt dan beter onderhandelen én je hebt iemand die je op de juiste manier adviseert.

Huis kopen in Hoofddorp? Wij weten van wonen

Bij het kopen van een huis is een goed begin het halve werk. In Hoofddorp staan bijna 500 woningen te koop en ze worden ontzettend snel verkocht. Dan is het een hele klus om je droomhuis te vinden. ’t Makelaars Kantoor is de lokale NVM-makelaar die de huizenmarkt in Hoofddorp door en door kent. Onze aankoopmakelaar wijst je de weg en staat je graag bij in het kopen van een woning. Want je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je er straks zorgeloos kunt wonen.
 

Jouw belangen voorop in een verhitte woningmarkt

Op dit moment worden de huizen in onze regio weer boven de vraagprijs verkocht en soms komen woningen niet eens op funda.nl te staan. De woningmarkt is hectisch en de vraag naar woningen enorm groot. Wij staan aan jouw kant als aankoopmakelaar en adviseren je over de aankoopprijs, de staat van de woning en de waarde.
 

Onze zekerheden bij het kopen van een woning

’t Makelaars Kantoor biedt je veel zekerheid bij het kopen van een woning in Hoofddorp. In onze 9 zekerheden leggen we uit wat allemaal doen. En dat is best veel. 

Bekijk onze zekerheden bij aankoop

 

Duidelijke afspraken over het zoeken naar een woning

Bij ’t Makelaars Kantoor dringen we je niets op. We maken duidelijke afspraken vooraf. Wil je dat we actief met je mee zoeken naar een woning? Of wil je eerst zelf op zoek en later de hulp van onze makelaar inroepen bij de aankoop? Hoe je het kopen van een woning ook voor je ziet, onze makelaar is er als je ze nodig hebt.
 

De makelaar met de kritische blik

We willen graag dat je een woning vindt waar je zorgeloos kunt wonen. Dat maakt ook dat we erg kritisch kunnen zijn op de woning, waar je nou net verliefd op bent geworden. Past het huis dat je wilt kopen, wel bij de woonwensen die je eerder aangaf? Liggen er verborgen gebreken op de loer? Dat wil je misschien niet horen, maar zeg nou zelf: wil je een makelaar op afstand die met je meepraat, of wil je een lokale makelaar die met je meedenkt?
 

Het gemiddelde cijfer op funda.nl voor onze aankoopdienstverlening 

Meer weten over onze support bij het kopen van een woning?

Tijdens een gratis aankoopgesprek informeert onze aankoopmakelaar je graag over jouw mogelijkheden. Daarnaast licht hij toe wat hij voor jou kan betekenen. Kosteloos en vrijblijvend. Geïnteresseerd? Maak meteen een afspraak: bel 023 – 711 44 17.


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen