't Makelaars Kantoor

Wij (Tiede en Mariëlle) zijn ’t Makelaars Kantoor in Hoofddorp gestart met het idee dat ’t werk van de makelaar veranderd is. Het gaat niet alleen om de transactie maar om de mensen. Het zijn toch niet de stenen die van je huis een thuis maken? Nee, dat ben je zelf! Wij helpen jou bij het verkopen van je huidige woning en het kopen van je droomhuis. Daarom hanteren bij alles wat we doen de volgende kernwaarden.
 


 

Verantwoordelijkheid

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor alles wat we doen

Wij staan achter alle keuzes die wij met onze klanten maken omtrent de aankoop, verkoop of taxatie van een woning. Wij gebruiken onze kennis, kunde en ervaring om verantwoord advies te geven aan onze klanten. Als wij een keuze niet kunnen verantwoorden, doen we het niet!
 


 

Betrokkenheid

Wij zijn betrokken wij onze klanten en hun emoties en wensen

Wij begrijpen waarom onze klanten willen of moeten verhuizen. Wij kennen de emoties, gevoeligheden en dromen van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat de aankoop, verkoop of taxatie van de woning wordt uitgevoerd op de manier die hier bij aansluit.
 


 

Authenticiteit en eerlijkheid

Wij doen wat we zeggen en zeggen waarom we iets doen
Wij zijn de makelaars en weten wat de juiste strategie is voor elke woning en elke situatie. De klant bepaalt de wens, wij bepalen de strategie, samen bepalen we de uitvoering. Wij geven altijd volledig inzicht in alles wat we doen, we motiveren waarom we dit doen en we houden ons aan de gemaakte afspraken!

 


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen