Wij zijn een makelaarskantoor dat precies dat aanbied wat jij als klant wenst. Maak zelf de keuze hoeveel makelaar je nodig hebt.

Online, persoonlijk, jij kiest. Vertrouw op de kennis en kunde van ’t Makelaars Kantoor, een NVM-makelaar en de voordelen van onze online dienstverlening.

Wij geloven namelijk dat iedereen zelf kan bepalen hoeveel hij, of zij wil bijdragen aan de verkoop van de woning. Het zijn toch niet de stenen die van je huis een thuis maken? Nee, dat ben je zelf! Wij helpen jou bij het verkopen van je huidige woning en het kopen van je droomhuis. Daarom hanteren bij alles wat we doen onze kernwaarden.

Wij zijn ’t Makelaars kantoor

’t Makelaarskantoor bestaat uit mensen die elke dag voor jou klaar staan. Tiede, Mariëlle, Mieke, Eveline en Lianne zijn de professionals die hun werk met heel erg veel plezier en energie voor jou uitvoeren.

Tiede de Boer
Tiede de Boer NVM makelaar/ taxateur
Is de makelaar van het kantoor. Hij is gecertificeerd makelaar/taxateur en kan je op basis van ervaring en kennis goed adviseren. Grote kans dat je hem eens hardlopend tegen zult komen, hij is een gepassioneerd hardloper.
Mariëlle de Beurs
Mariëlle de Beurs Assistent-makelaar
Kan zich goed verplaatsen in klanten. Begrijpt heel goed dat het verkoopproces voor mensen een enerverende gebeurtenis is, meestal leuk, maar soms ook emotioneel kan zijn. Is een kei in organiseren en plannen. Werkt zowel in de binnen- als buitendienst.
Mieke Treur
Mieke Treur Fotograaf en styliste
Is de fotograaf en styliste van ons kantoor. Heeft veel ervaring met het fotograferen van woningen en interieur. Geeft goede tips en adviezen voor de fotoreportage en brengt woningen zo realistisch mogelijk in beeld.
Neem contact op