Wij snappen de hectiek rondom de verkoop van een huis, zéker met een jong gezin

Wordt het huis nu echt te klein en struikel je regelmatig over het speelgoed van de kinderen? Zou het prettig zijn om de badkamer met meerdere personen tegelijk te gebruiken of zou die extra kamer nu wel heel goed van pas komen? Dan wordt het tijd om groter te gaan wonen.

De eerste stap is de succesvolle verkoop van je huidige woning. Welkom bij ’t Makelaarskantoor, wij zijn Tiede de Boer en Mariëlle de Beurs. Als NVM makelaar kennen wij de markt en bovendien snappen we de hectiek omtrent het verhuizen en het regelen van alles wat daarbij komt kijken. Wij maken tijd wanneer het jou uitkomt en kunnen, indien gewenst, alles uit handen nemen.

Wat wij voor jullie doen

Wij houden onze werkwijze graag helder en daarom hebben wij een aantal punten waar we ons aan houden gedurende het gehele traject:

  • We stellen vooraf een heldere offerte op.
  • We bepalen wie wat doet.
  • We zorgen voor een perfecte online en offline woningpresentatie.
  • Bij vragen geven wij je dezelfde dag antwoord, ook op zaterdag.
  • We overleggen altijd met je over de juiste verkoop-, presentatie- en onderhandelingsstrategie.

Over alles wat wij doen zijn wij transparant en wij communiceren van tevoren alle stappen die we doorlopen.
Daarbij krijgt u een uitgebreide uitleg van datgene wat u krijgt en waarvoor (dus) wordt betaald. Tot slot, en niet geheel onbelangrijk: Wij komen onze afspraken na! Wel zo prettig voor u én voor ons.

Bel met Tiede of Mariëlle via 023-7114417 of vraag een gratis waardeadviesgesprek aan.
Wij nemen dan binnen een werkdag contact met u op.

Dé nvm makelaar met 15 jaar ervaring in Zuid-Kennemerland en de Haarlemmermeer. Persoonlijk waar het moet, online waar het kan.

Jij kiest altijd de dienst die bij jou past. Wij zijn een regionaal NVM-kantoor. We beschikken over uitmuntende marktkennis. Duidelijke afspraken daar houden we van en uiteraard staan jouw belangen altijd voorop.
Neem direct contact op