Twijfel je over de verkoop van je woning? Heb je vragen over de waarde en een goede verkoopstrategie? Vraag dan nu een gratis verkoopadviesgesprek aan ter waarde van € 295,-

Er komt heel wat kijken bij het verkopen van je woning. Tijdens het adviesgesprek onderzoeken we de verkoopmogelijkheden van jouw woning.

Wat komt er bij de verkoop van de woning kijken? Wat is de verwachte opbrengst? En hoe plan ik de verkoop met de oplevering van mijn nieuwe woning? Maak gebruik van de kennis, kunde en ervaring van dé NVM-makelaar.

Dankzij de enorme marktkennis van Tiede en Mariëlle krijg jij een gedegen advies waarmee je weloverwogen een besluit kunt nemen. Normaal gesproken kost dit adviesgesprek € 295,-. We bieden het nu tijdelijk gratis aan, we willen graag kennis met je maken! Tot snel!

Neem contact met mij op

Trouwens, wij zijn pas tevreden als jij dat bent! 9,0

Dé nvm-makelaar met 15 jaar ervaring in Zuid-Kennemerland en de Haarlemmermeer. Persoonlijk waar het moet, online waar het kan

Jij kiest altijd de diensten, die bij jou patst. Wij zijn een regionale nvm-makelaar. Duidelijke afspraken is geen probleem bij ons. We hebben 15 jaar marktkennis. Jullie belangen staan altijd voorop.