Verkoop huis bij echtscheiding

Huis verkopen bij een echtscheiding

Tijdens een scheiding zijn zorgen over de verkoop van de woning het laatste waar je aan wilt denken. Het is één van de meest ingrijpende financiële gevolgen van het besluit om apart van elkaar verder te gaan. De verkoop van de woning kan ook hetgeen zijn dat jullie ervan weerhoudt om de stap te zetten.

In beide gevallen heb je vooral behoefte aan duidelijkheid: wat is de woning waard, hoe vlot kan de woning verkocht worden en waar moeten we rekening mee houden. Daarnaast moet er het liefst zo snel mogelijk naar alternatieve woonruimte gezocht worden voor beide partners.

Wij zijn ’t Makelaarskantoor, aangesloten bij de NVM en nemen jullie de bovengenoemde lasten uit handen. Wij verkopen de bestaande woning snel en goed. Wij zorgen ervoor dat we altijd alle afspraken op papier hebben staan. Wij houden jullie beider belangen in het oog en we communiceren helder met alle betrokken partijen. Wij zetten alles op papier en indien gewenst zetten we de woning in de stille verkoop.

 

Wat wij voor jullie doen

Wij houden onze werkwijze graag helder en daarom hebben wij een aantal punten waar we ons aan houden gedurende het gehele traject:

  • We stellen vooraf een heldere offerte op.
  • We maken duidelijke afspraken over de communicatie.
  • We zorgen voor een perfecte online en offline woningpresentatie.
  • Bij vragen geven wij u dezelfde dag antwoord, ook op zaterdag.
  • We overleggen altijd met u over de juiste verkoop-, presentatie- en onderhandelingsstrategie.

Wat wij beloven

Over alles wat wij doen zijn wij transparant en wij communiceren van tevoren alle stappen die we doorlopen.

Daarbij krijgt u een uitgebreide uitleg van datgene wat u krijgt en waarvoor (dus) wordt betaald. Tot slot, en niet geheel onbelangrijk: Wij komen onze afspraken na! Wel zo prettig voor u én voor ons.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Bel met Tiede of Mariëlle via 023-7114417 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan binnen een werkdag contact met u op.

Onze referenties

Mevr. Bos – Vijverbos 100
9,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Eigenlijk is het contact altijd prettig geweest en zeer laagdrempelig. Goed overleg over de lopende zaken en onze inbreng werd gehoord en meegenomen. Altijd bereikbaar ,ook als ik weer eens terug moest bellen want op mijn werk kan ik slecht telefoontjes ontvangen. Deze makelaar is zeker aan te bevelen ook door haar net even wat meer persoonlijke benadering ,zonder dat het ten koste gaat van professionaliteit. Mijn hartelijke dank voor deze fijne ervaring!

Bekijk al onze referenties op funda.nl

Vraag nu tijdelijk kosteloos een verkoopadviesgesprek aan. U ontvangt van ons een waarde-indicatie van uw woning, een gedegen verkoopstrategie en meer

Bij ons kun je zelf kiezen hoeveel makelaar jij nodig hebt. Hoe meer je zelf doet, hoe minder je betaalt. Alles uit handen geven? Dat kan natuurlijk ook!