Huis verkopen jonge gezinnen

Huis verkopen en groter gaan wonen

Wordt het huis nu echt te klein en struikel je regelmatig over het speelgoed van de kinderen? Zou het prettig zijn om de badkamer met meerdere personen tegelijk te gebruiken of zou die extra kamer nu wel heel goed van pas komen? Dan wordt het tijd om groter te gaan wonen.

De eerste stap is de succesvolle verkoop van je huidige woning. Welkom bij ’t Makelaars Kantoor, wij zijn Tiede de Boer en Mariëlle de Beurs. Als NVM makelaar kennen wij de markt en bovendien snappen we de hectiek omtrent het verhuizen en het regelen van alles wat daarbij komt kijken. Wij maken tijd wanneer het jou uitkomt en kunnen, indien gewenst, alles uit handen nemen.

Wat wij voor jullie doen

Wij houden onze werkwijze graag helder en daarom hebben wij een aantal punten waar we ons aan houden gedurende het gehele traject:

  • We stellen vooraf een heldere offerte op.
  • We bepalen wie wat doet.
  • We zorgen voor een perfecte online en offline woningpresentatie.
  • Bij vragen geven wij je dezelfde dag antwoord, ook op zaterdag.
  • We overleggen altijd met je over de juiste verkoop-, presentatie- en onderhandelingsstrategie.

Wat wij beloven

Over alles wat wij doen zijn wij transparant en wij communiceren van tevoren alle stappen die we doorlopen.

Daarbij krijg je een uitgebreide uitleg van datgene wat je krijgt en waarvoor (dus) wordt betaald. Tot slot, en niet geheel onbelangrijk: Wij komen onze afspraken na! Wel zo prettig voor jou én voor ons.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Bel met Tiede of Mariëlle via 023-7114417 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

 

 

Vraag nu tijdelijk kosteloos een verkoopadviesgesprek aan. U ontvangt van ons een waarde-indicatie van uw woning, een gedegen verkoopstrategie en meer

Bij ons kun je zelf kiezen hoeveel makelaar jij nodig hebt. Hoe meer je zelf doet, hoe minder je betaalt. Alles uit handen geven? Dat kan natuurlijk ook!